ENTORN URBÀ / INTERURBÀ

PER A UNA MOBILITAT MÉS SOSTENIBLE
El creixement urbanístic, l'augment dels censos de la població i el canvi cap a una cultura de l'oci ens han obligat a redissenyar les infraestructures viàries. Ho hem fet d'una manera ordenada i coherent amb les zones perifèriques, perquè l'usuari tingui la qualitat de vida adequada.


Per arribar a aquest objectiu hem creat una xarxa d'elements de senyalització i informació que ordeni i faci segura i sostenible la mobilitat dels vehicles dintre del municipi.
A CHAPER, en aquesta nova etapa, apostem per crear els elements necessaris per aconseguir aquests reptes i ajudar els gestors d'aquests espais a donar-hi solucions.

ADREÇAR EL VISITANT ALS SERVEIS I EL PATRIMONI
La senyalització d'un entorn urbà és una necessitat social i econòmica. Atesos els beneficis que reporta, cal anar amb compte i dedicar-hi els esforços que calguin. La senyalització urbana forma part del paisatge de la població i hi esdevé un element amb presència constant, per complir la funció d'orientar i facilitar els desplaçaments dels visitants o ciutadans. Una bona senyalització millora la mobilitat de l'usuari. A CHAPER disposem d'un sistema de senyalització propi (Alucom), fet amb alumini extrudit, que permet solucionar qualsevol problema amb la màxima eficàcia.

SENYALITZACIÓ DE ZONES PERIFÈRIQUES: INDUSTRIALS, URBANITZACIONS, MASIES...
Per accedir a aquestes àrees, la senyalització orientativa és l'eina més adequada perquè l'usuari arribi a la seva destinació d'una manera pràctica i segura. Les zones perifèriques són estructures urbanes aïllades del nucli urbà, que no es poden desatendre, ja que tenen la necessitat de ser localitzades i quan l'usuari hi arriba cal que trobi les destinacions desitjades d'una manera fàcil i intuïtiva. 
A CHAPER, amb la nostra família de productes, podem solucionar qualsevol necessitat d'actuació en aquestes zones i oferir l'element més adequat en cada cas.


SENYALITZACIÓ IN SITU DELS SERVEIS I EL PATRIMONI
La senyalització in situ té unes característiques informatives condicionades per l'emplaçament dels indicadors i pel contingut que s'hi vol incorporar, amb un caràcter identificador que es pot complementar amb informacions secundàries.

A CHAPER disposem d'una àmplia gamma de suport de materials i acabats diferents i oferim un gran ventall de solucions diverses.

SENYALITZACIÓ DE ZONES INTERNES: COMERCIALS, CARRERS, JARDINS, CARRIL BICI...
La senyalització orientativa del municipi té la funció d'orientar el visitant o ciutadà cap als pols de senyalització. Cal senyalitzar específicament aquestes zones perquè tenen la necessitat de ser promocionades i perquè l'usuari s'hi pugui desplaçar d'una manera còmoda i eficaç. Hi ha espais que necessiten informar de les normes d'ús, perquè puguin ser preservades i mantingudes correctament. 
A CHAPER, amb la nostra família de productes, podem solucionar qualsevol necessitat d'actuació en aquestes àrees, amb l'oferiment de l'element més adequat en cada cas.